Liceul în Străinătate

Te-ai gândit vreodată să îți petreci anii de liceu în altă țară sau ai realizat că sistemul românesc nu este potrivit pentru tine și ți-ar plăcea să încerci un liceu pe model IB? Ei bine dacă răspunsul la aceste intrebări este da, nu-ți face griji pentru că nu ești singurul!

United World Colleges (UWC)

Astăzi, UWC are 18 școli și colegii de pe 4 continente , majoritatea concentrându-se exclusiv pe grupa de vârstă între 16-19 ani: o perioadă în care energia și idealismul tinerilor pot fi ghidați spre empatie, responsabilitate și acțiune de-a lungul vieții. Aceste colegii predau pentru Diploma de Bacalaureat Internațional (IB).
Află mai multe

Flex

Broșura FLEX-RO 2019-2020

Programul FLEX a fost creat de Congresul Statelor Unite în 1992. Acest program de burse este finanțat în totalitate de către Guvernul Statelor Unite și administrat de Biroul Educațional și Cultural (ECA) din cadrul Departamentului de Stat, cu finanțare de la Congresul SUA.
Află mai multe

IB în Danemarca

Boarding school fees 2016-2017

După cum poate bine știți, programul de IB (Interantional Bacclaureate) este cea mai puternică diplomă de liceu din lume. Din păcate în Romania singura școală care oferă acest program este AISB (American International School of Bucharest), iar taxa anuală este de peste 20.000$.
Află mai multe