Misiune și valori

Ce se întâmplă atunci când parcă a fost apăsat un buton de pauză asupra lumii? Se naște o speranță. Certificatul de naștere al acestei speranțe a fost întocmit în mai 2020 și a fost lansat pe 31 august de câțiva tineri din America, despărțiți de un ocean, după o trudă continuă de zi și noapte, înăbușite în rutina unei pandemii în plină desfășurare.

Însă odată ce speranța s-a născut și s-a făcut mare, în ce se transformă? În cazul nostru, într-o misiune, cunoscută sub numele de Vreau Să Studiez în America. Aceasta își propune să ofere informații gratuite elevilor români de pretutindeni despre oportunitățile și șansele pe care le au când vine vorba de studiul peste ocean. Valorile de bază pe care ni le însușim sunt: transparență, deschidere și accesibilitate la informații. Desigur, acesta este doar începutul, dar putem afirma cu încredere că zilele în care procesul de aplicare în străinătate era văzut ca un lucru greu, complicat, costisitor sau poate chiar imposibil, s-au încheiat. Așa că dacă te identifici cu visul american dar îți pierzi speranța pe parcurs în realizarea acestuia, te invităm să te alături nouă, înregistrarea durează doar 5 minute!

Suntem recunoscători și mândri de comunitatea extraordinară pe care am format-o din voluntari și studenți români atât din țară, cât și de peste ocean, împreună reușind să avem mii de conturi înregistrate pe platforma noastră, peste 30.000 de urmăritori pe toate platformele de socializare, publicații online, interviuri și zeci de vise împlinite și vieți schimbate.