Misiunea noastră

Echipa noastră vrea să îți prezinte tot procesul de aplicat de la A la Z, împreună cu cele mai semnificative detalii, într-un mod cât se poate de gratuit! Tot ce trebuie să faci este să îți creezi cont gratuit la noi, să urmărești și să citești cu atenție toți pașii postați pe platformă și să îți organizezi timpul cât mai îndeaproape. Va trebui să ai încredere în tine că vei reuși (cum avem și noi!) și că totul va merita într-un final când vei primi mult așteptatul email că ai fost acceptat/ă! Când se va întâmpla acest lucru, sperăm că te vei gândi și la noi ca parte din marea echipă care te-a îndrumat pe acest drum întortocheat.

În anul academic 2018-2019, conform OpenDoors, s-au înregistrat 1.016 de studenți români în Satele Unite. Poți fii chiar tu unul dintre ei!

Pe scurt (ca să trecem la treabă!), noi am realizat că tot ce povesteam despre America părea acest proces groaznic, costisitor și probabil care nu îți garanta un succes copleșitor, speriind mulți elevi din a considera măcar să încerce. E ceva ce ne întristează, având în vedere că după doi ani petrecuți la facultăți de top în America, am văzut potențialul pierdut a unor elevi de acasă ce ar fi putut fi lângă noi, dacă nu mai presus.